Ne puteti contacta oricand la: office@patternmedia.ro sau tel: 0752 121 110

Print window graphic

Te rugam sa ne contactezi pentru a obtine o cotatie specifica proiectului tau la office@patternmedia.ro sau tel: 0722 377 523

Window graphics - preturi incepand de la 6 e+tva/mp

Folie PVC speciala, cu perforatii, cu grosimea de 140 microni si suport din hartie siliconata cu greutatea de 135 g/mp. Folia este alba lucioasa la suprafata si neagra pe partea cu adezivul. Raportul dintre suprafata printabila si suprafata totala este de 50%.
Aplicarea se face doar uscat.
Grosime:      140 microni
Tip adeziv:    poliacrilic removabil, pe baza de solvent, transparent
Durabilitate: pana la 3 ani

APLICATII

Principala sa caracteristica este aceea ca persoanele aflate în spatele foliei One Way Vision pot să vadă prin ea se poate astfel utiliza la reclama pe autoturisme, autobuze etc. Se poate utiliza şi pentru supraveghere (în magazine, supermarket-uri, depozite). Privit insa din afara, aspectul lui este foarte asemanator cu cel al autocolantului PVC clasic imprimat, astfel ca nu permite ca trecatorii sa poata vedea in interiorul spatiului decorat. Suportul este un autocolant PVC cu perforaţii, avand suprafata de culoare alb-lucios, cu adezivul de culoare neagră. Autocolantul tip Window graphics (One way Vision) se imprima cu printere de mare format, care folosesc cerneluri pe bază de solvent sau ecosolvent.
Aplicat pe suprafeţe de sticlă, Autocolantul tip Window Graphics (One Way Vision) crează spatii de reclamă si in acelasi timp ofera protectie vizuala spatiilor astfel decorate.

 


Window graphic Colant geam Window graphic window graphic