Ne puteti contacta oricand la: office@patternmedia.ro sau tel: 0752 121 110

Posm

Te rugam sa ne contactezi pentru a obtine o cotatie specifica proiectului tau la office@patternmedia.ro sau tel: 0752 121 110

La orice stand oferim garantie 2 ani si putem asigura si montaj!

Competitia este mare in orice piata: retail, fmcg, it&c etc. Cel mai bun mod de a te promova este sa fi aproape de potentialii clienti si sa-i convingi prin prezenta impecabila. Iti recomandam produsele te timp POSM ca sa-ti faci brandul cunoscut.

tandurile de prezentare POSM (Point Of Sale Materials) reprezinta o metoda eficienta de promovare a imaginii companiei si a produselor acesteia.

Standurile de prezentare sunt instalate in punctele strategice din magazine - pe galerii principale din magazin, la capatul culoarelor cu produse sau in imediata apropiere a caselor de marcat.

Standurile de prezentare cu produse promotionale pozitionate astfel atrag atentia clientilor, care, de cele mai multe ori, sunt tentati sa se apropie si sa afle mai multe despre promotie si noile produse puse in vanzare.

Pentru o promovare mai eficienta, langa aceste standuri de prezentare exista un merchandiser al firmei care ofera informatii despre produse si promotie, asistandu-i pe clienti pentru a face alegerea cea mai potrivita. 

Costul de productie pentru un stand de prezentare variaza in functie de dimensiuni, de mixul de materiale folosite la realizarea lui si gradul de complexitate. Noi ne putem incadra in orice buget si oferim preturi competitive.

MAi jos exemple realizate pentru clienti nostri.

Stand promotional Stand prezentare Stand promovare Stand promovare Stand posm promoter Stand promotional    Stand promovare Display promovare Stand directional  Stand prezentare  Stand prezentare Stand prezentareDisplay directional Stand prezentare Stand degustare Display prezentare Stand covrigi Stand posm