Ne puteti contacta oricand la: office@patternmedia.ro sau tel: 0752 121 110

Firme luminoase pe forma

Te rugam sa ne contactezi pentru a obtine o cotatie specifica proiectului tau la office@patternmedia.ro sau tel: 0752 121 110 sau 0722 377 523

La orice caseta oferim garantie 1 an si putem asigura si montaj!

Casetele luminoase pe forma sunt casetele care au alta forma decat cea dreptunghiulara/patrata. Pot fi cu o fata sau cu doua fete, rotunde sau orice alta forma doriti.

Se pot monta atat in exterior (outdoor) cat si in interior (indoor) si au rol de semnalizare si de ce nu aduc un plus de personalitate locatiei dvs.

Fie ca vorbim despre un magazin, banca, centre sau spatii comerciale, fiecare locatie trebuie sa atraga privirea trecatorilor. Evident, o caseta luminoasa "aratoasa" este un indicator al calitatii produselor si serviicilor oferite, creand sentimentul de incredere si convertind astfel din potentiali clienti in clienti.

Casetele luminoase pe forma se pot realiza pe orice dimensiune astfel incat sa se potriveaza locatiei si bugetului dvs. Constructia lor presupune realizarea unei casete cu fata din plexiglass sau dibond in care se taie(frezeaza) computerizat texte sau forme care urmeaza sa fie iluminate. Iluminarea se realizeaza cu led-uri de ultima generatie: ip 65, rezistente la apa pentru casetele ce au destinatie outdoor sau ip 60 pentru cele indoor. Ledurile sunt legate la sursa de 12 v care la fel poate fi atat de exterior cat si de interior. Sursa poate fi inauntrul casetei sau in afara ei, in functie de necesitati. Suplimentar se poate monta senzor de crepuscul, astfel inca caseta sa se aprinda doar seara, sau intrerupator on/off.

Mai jos puteti regasi exemple realizate de firma noastra

Caseta luminoasa led rotunda
Firma luminoasa led
Reclama luminoasa cu leduri
Caseta luminoasa iluminata cu leduri 
Caseta luminoasa
  Caseta luminoasaCaseta luminoasaFirma luminoasafirma luminoasa

 

 

 

Solicita


oferta de pret personalizata!

Consultanta si vanzari tel: 0752 121 110 sau 0722 377 523

sau office@patternmedia.ro