Ne puteti contacta oricand la: office@patternmedia.ro sau tel: 0752 121 110

Litere volumetrice luminoase

Te rugam sa ne contactezi pentru a obtine o cotatie specifica proiectului tau la office@patternmedia.ro sau tel: 0752 121 110 sau 0722 377 523

La orice caseta oferim garantie 1 an si putem asigura si montaj!

 

Realizam litere si cifre volumetrice luminoase cu led pentru afacerea ta.

Literele volumetrice luminoase aduc un plus de credibilitate locatiei dumneavoastra, totodata asigurand un plus de vizibilitate.

Literele luminoase sunt recomandate atat pentru a le folosi in spatii deschise (outdoor) cat si in spatii inchise (indoor) precum magazine, spatii comerciale, birouri etc.Fie ca vorbim de Iluminarea reclamelor volumetrice de exterior sau interior, aceasta se realizeaza cu module led de ultima generatie: ip 65, rezistente la apa pentru casetele ce au destinatie outdoor sau ip 60 pentru cele indoor. Ledurile sunt legate la sursa de 12 v care la fel poate fi atat de exterior cat si de interior. Sursa poate fi inauntrul casetei sau in afara ei, in functie de necesitati. Suplimentar se poate monta senzor de crepuscul, astfel inca literele cu leduri sa se aprinda doar seara, sau intrerupator on/off.

Rolul literelor sau cifrelor luminoase lor este de signalistica sau pur si simplu pentru un plus de personalitate al spatiului dvs. Se pot realiza pe orice dimensiune, forma si culoare.

Mai jos va prezentam exemple de litere volumetrice luminoase cu leduri realizate pentru clientii nostri.

Pentru reclamele volumetrice realizate, asiguram montaj si garantie, iar preturile noastre sunt imbatabile.

Litere volumetrice luminoase Litere volumetrice luminoase Litere volumetrice luminoase Litere volumetrice luminoase  Litere volumetrice luminoase Litere volumetrice luminoase Litere volumetrice luminoase Litere volumetrice luminoase   Litere volumetrice luminoase
Caseta + litere volumetrice Litere volumetrice Litere volumetrice

Solicita oferta de pret personalizata!

Consultanta si vanzari tel: 0752 121 110 sau  0722 377 523

sau office@patternmedia.ro