Ne puteti contacta oricand la: office@patternmedia.ro sau tel: 0752 121 110

Print Canvas

Te rugam sa ne contactezi pentru a obtine o cotatie specifica proiectului tau la office@patternmedia.ro sau tel: 0722 377 523

Canvasul este cel mai utilizat material de print in realizarea de tablouri.

Preturi incepand de la 6 e+tva/mp

Printul pe canvas este dedicat realizarii tablourilor de mici si mari dimensiuni, care are rolul de a infrumuseta spatiul dvs. fie ca vorbim de spatiu comercial, birou sau locuinta, de cele mai multe ori reprezentand un cadou inedit.

Tablourile canvas substituie cu brio clasicele picturi, oferind o alternativa accesibila si deopotriva estetica. Ele pastreaza aspectul texturat al panzei de pictura, pe care se printeaza, de data asta, imaginea dorita, la o rezolutie fotografica ridicata.

Tablourile canvas au marea calitate de a imblanzi si incalzi suprafetele monotone de perete, de a crea zone de focus vizual, de a colora, a balansa coloristic sau de a inchega conceptele de design interior. Ele aseaza emotie in spatiu, inveselesc atmosfera, dau nastere unor oaze de liniste sau unor pretexte de zbucium cromatic. Tabloul personalizat din incapere poate fi punctul de sprijin pentru privirea si gandurile tale, poate oferi profunzime si crea sentimentul de spatialitate sau poate, pur si simplu, naste controverse. Oricare ar fi efectul ales, important e ca rama canvas personalizata sa te reprezinta si sa transpuna ceva din povestea personala, in spatiul in care locuiesti sau iti desfasori munca de zi cu zi.

Materialul suport pe care se realizeaza printarea tablourilor personalizate este canvasul de calitate superioara, care are o textura clasica, dar un aspect modern. Astfel, tablourile canvas se potrivesc in orice incapere a locuintei sau spatiului de lucru pe care le decoreaza.

Cu siguranta te-ai regasit si tu in situatia de a cauta prin magazine tablourile canvas care sa ti se potriveasca, insa stim cu totii ca un obiectiv ca asta, aparent simplu, se poate transforma usor in frustrare.

Putem printa canvas pe latime maxima de 125 cm si la cerere se si poate intinde pe un cadru de lemn de brad. Mai jos puteti gasi exemple de tablouri canvas:

Tablouri canvas