Ne puteti contacta oricand la: office@patternmedia.ro sau tel: 0752 121 110

Firme luminoase plexiglass

Te rugam sa ne contactezi pentru a obtine o cotatie specifica proiectului tau la office@patternmedia.ro sau tel: 0752 121 110

La orice caseta oferim garantie 1 an si putem asigura si montaj!

Casetele luminoase din plexiglass sunt cele mai uzuale tipuri de reclame luminoase.

Se pot monta atat in exterior (outdoor) cat si in interior (indoor) si au rol de semnalizare si de ce nu aduc un plus de personalitate locatiei dvs.

Fie ca vorbim despre un magazin, banca, centre sau spatii comerciale, fiecare locatie trebuie sa atraga privirea trecatorilor. Evident, o caseta luminoasa "aratoasa" este un indicator al calitatii produselor si serviicilor oferite, creand sentimentul de incredere si convertind astfel din potentiali clienti in clienti.

Casetele luminoase cu fata de plexiglass se pot realiza pe orice dimensiune astfel incat sa se potriveaza locatiei si bugetului dvs. La constructia lor sunt folosite profile din aluminiu sau pvc care asigura o rezistenta crescuta impotriva intemperiilor si totodata o durata de viata lunga. Iluminarea se realizeaza cu led-uri de ultima generatie: ip 65, rezistente la apa pentru casetele ce au destinatie outdoor sau ip 60 pentru cele indoor. Ledurile sunt legate la sursa de 12 v care la fel poate fi atat de exterior cat si de interior. Sursa poate fi inauntrul casetei sau in afara ei, in functie de necesitati. Suplimentar se poate monta senzor de crepuscul, astfel inca caseta sa se aprinda doar seara, sau intrerupator on/off.

Fata casetei se realizeaza din plexiglass alb laptos decorat cu print cu grafica dvs.

Mai jos puteti regasi exemple realizate de firma noastra

 

Caseta luminoasa plexiglass Firma luminoasa Firme luminoase Reclama luminoasa Reclama luminoasa Reclama luminoasa