Ne puteti contacta oricand la: office@patternmedia.ro sau tel: 0752 121 110

Firme luminoase dibond

Te rugam sa ne contactezi pentru a obtine o cotatie specifica proiectului tau la office@patternmedia.ro sau tel: 0752 121 110  sau 0722 377 523

La orice caseta oferim garantie 1 an si putem asigura si montaj!

Casetele luminoase din dibond sunt printre cele mai elegante reclame luminoase.

Se pot monta atat in exterior (outdoor) cat si in interior (indoor) si au rol de semnalizare si de ce nu aduc un plus de personalitate locatiei dvs.

Fie ca vorbim despre un magazin, banca, centre sau spatii comerciale, fiecare locatie trebuie sa atraga privirea trecatorilor. Evident, o caseta luminoasa "aratoasa" este un indicator al calitatii produselor si serviciilor oferite, creand sentimentul de incredere si convertind astfel din potentiali clienti in clienti.

Casetele luminoase din dibond sau casete cu spartura se pot realiza pe orice dimensiune astfel incat sa se potriveasca locatiei si bugetului dvs. Constructia unei astfel de reclame luminoase presupune realizarea unei firme luminoase cu fata din dibond in care se taie(frezeaza) computerizat texte sau forme care urmeaza sa fie iluminate. Iluminarea se realizeaza cu led-uri de ultima generatie: ip 67, rezistente la apa pentru casetele ce au destinatie outdoor sau ip 60 pentru cele indoor. Ledurile sunt legate la sursa de 12 v care la fel poate fi atat de exterior cat si de interior. Sursa poate fi inauntrul casetei sau in afara ei, in functie de necesitati. Suplimentar se poate monta senzor de crepuscul, astfel inca caseta sa se aprinda doar seara, sau intrerupator on/off.

Pe fata casetei luminoase cu leduri se monteaza litere de plexiglass alb laptos, transparent sau colantat cu autocolant translucent. Culoarea dibondului poate fi modificata astfel incat sa fie in linie cu brandul dvs.

Reclama luminoasa astfel realizata are un impact deosebit, usor de montat si transportat.

Mai jos puteti regasi exemple realizate de firma noastra

Caseta luminoasa Caseta luminoasa Firma luminoasa Reclama luminoasa Caseta luminoasa Caseta luminoasa Caseta luminoasa Firma luminoasa Totem luminos Firma luminoasa Caseta luminoasa Caseta luminoasa

Solicita oferta de pret personalizata!

Consultanta si vanzari tel: 0752 121 110 sau 0722 377 523

sau office@patternmedia.ro