Ne puteti contacta oricand la: office@patternmedia.ro sau tel: 0752 121 110

Print banner/mesh

Te rugam sa ne contactezi pentru a obtine o cotatie specifica proiectului tau la office@patternmedia.ro sau tel: 0722 377 523

Bannerul frontlit (banner simpla fata) este un material de print ideal pentru o gamă largă de aplicaţii, preturi incepand de la 5e+tva/mp.


Bannerul in special de exterior (outdoor), folosit la display-uri, pentru realizarea de reclame neluminoase sau iluminate din exterior, panouri publicitare, printuri digitale de mari dimensiuni. Imprimat la rezolutii inalte, bannerul frontlit poate fi folosit cu succes si la multe din aplicatiile de indoor. Banner-ul imprimat are o durabilitatea foarte buna, rezistenta la factori mecanici (zgariere), apa si UV. Pe suprafata printata a banerului poate fi aplicata o solutie de laminare lichida sporindu-i astfel rezistenta in timp. Imprimarea materialului de baner: Se poate face atat la rezolutii economice (print la 360 dpi) cat si la rezolutii mari sau chiar fotografice (720 -1440 dpi), printuri care pot fi folosite cu succes atat la aplicatiile indoor cat si outdoor.


Aplicatii: Panouri publicitare, Decorari spatii publicitare, Afisaj stradal, Prelate auto printate Reclame luminoase, Reclame neluminoase, Copertine.

Print banner Print banner Print mesh Print mesh Print mesh Print banner